Hondensitter Wendy uit Herentals

Hallo, ik ben Wendy!

Hondensitter Herentals: Wendy

Ik ben Wendy, een 50-jarige enthousiaste en ervaren hondenliefhebber. Ik voed mijn honden op met hart en ziel. Ik ben opgegroeid met honden en heb al heel mijn leven honden naast mijn zijde. Een leven zonder honden, nee dat kan ik mij niet inbeelden.
Ik ben een grote fan van Ceasar Milan, hondenfluisteraar van Amerika en bekend om zijn aanpak van gedragsproblemen van honden. Ik heb veel boeken van hem gelezen en alle afleveringen van zijn aanpak bekeken op National Geographic. Ik pas zijn 3 vuistregels toe bij de opvoeding van mijn honden : beweging, discipline en liefde.

Tijdens mijn wandelingen geef ik hondenbaasjes - als ze erom vragen - advies over de aanpak van honden. Onlangs kwam ik een hondenbaasje tegen die tegen me zei : ik ben jouw woorden nooit vergeten. En als ik dan het resultaat zie - een hond die met vertouwen van zijn baasje vrolijk door de hondenweide loopt -, ontroert mij dat echt.

Ik vind het heel belangrijk dat honden dagelijks ( door weer en wind ) voldoende beweging krijgen en het liefst omringd door de natuur. Ik woon in het centrum maar de natuur is op 10 minuten wandelafstand. Wandelingen langs de Nete en spelen op de hondenweide is een dagelijkse bezigheid. Maar natuurlijk is afwisseling een must. In het weekend worden uitstapjes naar andere losloopgebieden in de buurt gepland ( Floreal in Lichtaart, Warandeplas en losloopzone in Gierle ... ). Jouw hond kan meegenieten van dit alles op voorwaarde dat hij sociaal is en met andere honden overweg kan. Jouw hond zal alleen los lopen in een omheinde omgeving. Als jouw hond niet sociaal is, kan jouw hond ook bij mij terecht voor een individuele wandeling.

Ook bij mij thuis is jouw viervoeter welkom. Ik ben leerkracht en ben dus in de schoolvakanties vrij. Jouw hond zal vrij mogen rondlopen in huis als deel van de roedel. Ik heb verschillende mandjes ter beschikking en als jouw hond gewoon is om in de bench te verblijven, dan kan dat ook. Ik heb een stadstuintje waar je hond zijn behoeften kan doen en kan spelen. Zoals ik al schreef , hecht ik voor de beweging veel belang aan wandelingen (van minstens een uur) in de natuur. Dit is inbegrepen in de dagopvang en logies.

Mijn liefde voor dieren heb ik overgedragen aan mijn kinderen die 19 en 21 jaar oud zijn. Ook zij zullen jouw viervoeter graag in de watten leggen.

Dus je viervoeter kan bij mij terecht voor wandelingen (ook in het weekend) , dagopvang en logies in de schoolvakanties op voorwaarde dat jouw hond met mijn honden overweg kan en zindelijk is. Ik kijk er alvast naar uit om jouw hond de beste zorgen en liefde te geven want jouw hond verdient het beste!










Bijzonderheden

  • Ervaring met probleemgedrag
  • Fietsen met de hond
  • Grote speelweide
  • Individuele wandelingen
  • Lange wandelingen
  • Wandelingen in het bos

Contact met Wendy

Samenvatting

Woonplaats Hondensitter Herentals (2200)
Ervaring als hondensitter 0 - 1 jaar
Heeft zelf honden Ja
Reu
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij hondensitter thuis
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 50
Geslacht Vrouw

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 35
Uitlaten per keer € 17
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Oktober 2024
Laatst bijgewerkt Oktober 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Wendy

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Wendy je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Herentals zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Herentals.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.