Hondenuitlaatdienst Aron uit Leuven

Hallo, ik ben Aron!

Hondensitter Leuven: Aron

Hallo! Ik ben Aron, 21 jaar, student rechtspraktijk aan de UCLL, barman in een cocktailbar als jobstudent. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de gym en ik ben een enorm grote dierenliefhebber op full-time basis!
Ik ben tussen de huisdieren opgegroeid; tijdens mijn peutertijd al werd thuis een hond geadopteerd ter vervollediging van ons gezin. Zico, een prachtige en super gehoorzame reu, een kruising tussen een Stafford en een Bordeauxdog, die dikke vriendjes werd met onze nochtans koppige, maar lieve kater, Balou. Met hen groeide ik zoals reeds gezegd op. Aan zowel Zico als Balou koesteren we mooie herinneringen, daguitstappen, vakanties, lange wandelingen (ik houd zelf van beweging in de frisse buitenlucht, weer of geen weer!) en natuurlijk veel liefde en vriendschap, maar aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg een eind.

Gezien onze liefde voor dieren, heeft het na het verlies van onze twee vriendjes dan ook niet lang geduurd vooraleer we onze huidige kater adopteerden: de speelse en vaak grappige (met een gek kantje) kater Thor. Hij is een echte huiskat en gaat niet buiten. Naast hem beschouw ik ook de drie katten van mijn vriendin als mijn eigen huisdieren (twee poezen en een kater, elk met een heel verschillend en eigen karakter).

Mijn ervaring met huisdieren blijft niet beperkt tot mijn eigen huishouden; mijn beide nonkels zijn grote hondenliefhebbers (Boxer, Pocket Bully, Amerikaanse Stafford), net zoals een van mijn tantes (twee Chihuahuas) en zelfs de grootouders hadden respectievelijk een Duitse Herder en een Havanezer! Met elk van hen kom/kwam ik eveneens erg goed overweg.

Het is echter tot mijn grote spijt dat we omwille van praktische redenen geen hond meer in huis kunnen nemen. Dit mis ik enorm! Ook wanneer ik doorheen het academiejaar in Leuven op kot zit, mis ik regelmatig het contact van een dierlijke vriend. Via deze weg hoop ik in één klap mensen uit de nood te kunnen helpen en zelf nieuwe viervoetige vrienden te maken. Zij het nu door lange of korte wandelingen om uw hond zijn/haar bewegingsbehoeften te voldoen, door oppas bij u thuis wanneer u even (of langer) weg bent, of gewoon om eens te checken hoe het met uw huisdier gaat wanneer u niet thuis bent.
Ik leer graag over de specifieke behoeften en wensen van u en uw huisdier(en) zodat ik een dienst op maat van het huisdier kan leveren. Met een jonge speelse hond spelen in het stadspark, aan de abdij van Keizersberg (dat vlak aan mijn eigen kot ligt), in het provinciedomein van Kessel-Lo,... of met een oudere viervoeter een kortere, rustigere wandeling langs de abdij van Park of in het bos van Arenberg, een speelse kat entertained houden of een slaapgrage kat louter voorzien van basisbehoeften en gezelschap,... Ik doe het allemaal graag! Ook een huisbezoek, kort of lang, zoals u wenst, is zoals vermeld mogelijk.
Uiteraard zorg ik bij het oppassen van uw huisdier dat hij/zij niets tekort komt: ik geef hen eten en drinken, kam en/of borstel hen, maak de kattenbak leeg enzovoort. Medische- en trainingservaring heb ik niet. Indien u wenst maak ik bij langere oppasperiodes ook de brievenbus leeg, geef ik de planten water, zet ik het vuilnis buiten,...
Oppas bij mij thuis is niet mogelijk, aangezien ik op kot verblijf en hier geen huisdieren toegelaten zijn.
Voor alle diensten voorzie ik u eveneens regelmatig van een foto en bijhorende updates!
Contacteer mij gerust voor enige vragen of verzoeken die u zou hebben.
Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier te leren kennen. Tot binnenkort!

Contact met Aron

Samenvatting

Woonplaats Hondenuitlaatdienst Leuven (3000)
Ervaring als hondensitter 0 - 1 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Ja
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Voorkeur hondensitlocatie Bij baasje van de hond
Past op Grote en kleine honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Ja
Leeftijd 21
Geslacht Man

Prijzen per hond

Per dag € 20
Per dag en nacht € 25
Uitlaten per keer € 10
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Lid sinds Juli 2024
Laatst bijgewerkt September 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Aron

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Aron je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Hoe werkt het?

  1. Hondensitter Leuven zoeken

    Zoek een geschikte hondensitter in Leuven.
  2. Aanmelden

    Upgrade uw account om te reageren of plaats eerst een gratis zoekertje.
  3. Reageren

    Heeft een een tijdelijk baasje voor uw hond gevonden, dan kunt u reageren. Daarna maakt u verdere afspraken met de hondensitter zelf.